Eszter, Eliza
EUR 383,05 Ft
USD 356,88 Ft
14 °C
24 °C

Víz öntötte el Budapestet

2009.07.03. 20:46 Módosítva: 2009.07.03. 21:19

Folyamatosan hívják a tűzoltókat a péntek délutáni esőzések miatt a budapestiek, többnyire szivattyúzáshoz kérnek segítséget - közölte a fővárosi tűzoltóság. "Nagyon-nagyon sok címünk van, folyamatosan égnek a vonalak" - fogalmazott az ügyeletes.

Kattintson a galériára

A BKV tájékoztatása szerint a nagy mennyiségű eső miatt nem tud teljes szakaszon közlekedni a 28-as villamos. A Gitár utcánál elöntötte a víz a síneket, ezért a villamos a Blaha Lujza térről a Sörgyár utcáig, illetve a Kada utcától a Kozma utca (Új köztemető) végállomásig közlekedik. A sörgyártól a Kada utcáig a 95-ös autóbusszal lehet eljutni - mondta Takács Renáta fődiszpécser.

Az Index tudósítójának jelentése szerint az esti eső után a Dózsa György út-Vágány utca kereszteződésében több autó elakadt a vasúti felüljárónál, ahol tengelyig ért a víz.

Lezárták a Kálvin téri aluljárót, mert a mellette lévő építkezésen bugyog fel a szenyvíz, amely folyik be a metró aluljárójába, írta az Index egyik olvasója.

A Béke teret is elöntötte a víz. Az emberek vízben ültek a kocsijukban, többen sírtak az autójuk mellett, jelentette tudósítónk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!