Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Halálos autóbaleset Újudvar közelében

2009.08.14. 14:21 Módosítva: 2009-08-14 15:01:44

Halálos baleset történt pénteken délután Zala megyében, Újudvar közelében. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy autós előzni kezdett egy teherkocsit, ám már nem tudta befejezni a manővert és frontálisan összeütközött egy szemből érkező másik autóval. A balesetben a vétlen sofőr életét vesztette, a mellette ülő nőt a tűzoltók segítségével szabadították ki, és mentőhelikopterrel kórházba szállították.

A másik autó vezetőjét, egy idősebb férfit, valamint a mellette ülő terhes fiatal nőt szintén kórházba szállították. A férfi által vezetett autóban három, a másikban két kisgyermek ült, feltehetően mindannyian biztonsági gyermekülésben foglaltak helyet, mert az út szélén az MTI tudósítója szétszóródott alkatrészek és felszerelési tárgyak között több ép gyermekülést is látott

ujudvar1

A balesetet sérülés nélkül megúszta a teherautót vezető férfi, aki azt mondta, hogy az enyhén ívelő, viszonylag jól belátható kanyarban a férfi vezette autó előzni kezdte. Eközben szemből már érkezett a másik autó, ezért a teherautót a jobboldali vízelvezető árokba kormányozta, de közben nekiment az őt előző járműnek.

A kora délután történt tragédia miatt az Újudvar és Gelsesziget közötti útszakaszt lezárták a forgalom elől.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft