Elfogták a cserbenhagyó gázolót Szegeden

2009.08.15. 19:11 Módosítva: 2009.08.16. 11:19

Szombaton elfogták Szegeden azt az ötvenegy éves helyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtökön a kijelölt gyalogátkelőhelyen elsodort egy kisgyermekes párt. A férfi a kihallgatásán elismerte, hogy a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az is kiderült, hogy a gépkocsinak nem volt érvényes műszaki vizsgája, és azzal a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a férfi.

Az autós csütörtök este a piros jelzőlámpa ellenére behajtott egy kereszteződésbe, ahol egy babakocsit toló, zebrán haladó párt sodort el. A gépkocsivezető megállt, de miután kiderült, hogy a sértettek rendőrt hívnak, elhajtott. A szülők feljegyezték az autó rendszámát, így a rendőrség gyorsan megtalálta a tulajdonost, aki azt mondta, hogy egy ismerősének adta oda az autót. Az egyéves csecsemő a balesetben kiesett a kocsiból, és könnyebben megsérült, a szülők zúzódásokat szenvedtek, de már mindannyian jól vannak.

Az elhagyott autót még csütörtök este megtalálták, a vétkes sofőrt azóta keresték a rendőrök és végül egy kocsmában fogták el. A szegedi rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása, közúti baleset gondatlan okozása, valamint jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport