2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország

Túl van az életveszélyen a péntek éjjel meglőtt rendőr

2009.09.26. 12:25 Módosítva: 2009.09.26. 13:10
A lövést leadó, korábban több betörést elkövető 48 éves dunaújvárosi férfit elkapták.

Több műtéten átesett, de már túl van az életveszélyen az a rendőr, akit péntek éjjel lőtt meg egy férfi a III. kerületben egy rendőrségi akció során – mondta Révai Róbert rendőr főorvos szombaton rendkívüli sajtótájékoztatón azt követően, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi főigazgatójával közösen meglátogatták a Honvéd Kórházban ápolt őrnagyot.

Bodnár Zsolt, a BRFK bűnügyi igazgatója azt mondta: a 35 éves, 12 éve szolgálatban lévő rendőr őrnagyot azt követően érte a lövés, hogy egy lakásbetörés-sorozatban folytatott nyomozati akcióban igazoltattak két embert. Az egyik férfi, aki nem sokkal korábban bűncselekményt követett el, menekülni kezdett, és az elfogása közbeni dulakodásban combon lőtte a civil ruhában szolgálatot teljesítő rendőrt.

Révai Róbert, a rendőrség egyesített központjának vezető főorvosa azt mondta: a meglőtt rendőr súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre, állapota stabilizálódott.

A lövést leadó, korábban több betörést elkövető 48 éves dunaújvárosi férfit a Budapesti Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és emberölés kísérlete miatt vette őrizetbe, míg a rendőrség betöréses lopás miatt folytat ellene eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport