Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Két család összeverekedett a gyöngyösi bíróságon

2009.11.26. 16:34

Köznyugalmat súlyosan megzavaró csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a gyöngyösi rendőrkapitányság, azután, hogy csütörtök reggel két család összeverekedett a gyöngyösi bíróságon. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese nem tudta megmondani, hogy mennyien vettek részt a verekedésben. Kocsis Irén elmondta, hogy a gyanúsítottak kihallgatása folyamatosan zajlik.

Két család tagjai estek egymásnak csütörtök reggel a Gyöngyösi Városi Bíróságon, az incidensben legalább húszan vettek részt, adta hírül csütörtökön a heol.hu. A beszámoló szerint a családtagok a bíróság folyosóján verekedtek, dulakodtak, köpködtek.

A heol.hu úgy tudja, hogy egy büntetőper folyt az egyik tárgyalóteremben, amikor a folyosón az egyik tanút inzultálták, ez váltotta ki a verekedést. Bírósági dolgozó nem sérült meg, a rend helyreállása után a tárgyalás folytatódott. Kocsis Irén korábban arról tájékoztatott, hogy az összetűzés már véget ért, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. Hozzátette, hogy két régóta haragban álló család tagjai vettek részt a verekedésben.