2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Halálos gépkocsibaleset Solt közelében

2009.12.29. 06:54 Módosítva: 2009.12.29. 06:54

Halálos gépkocsibaleset történt keddre virradóan Solt közelében - tájékoztatta a Bács-Kiskun megyei Katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-t. A balesetben egy felnőtt meghalt, két felnőtt és két gyermek megsérült, őket a tűzoltóknak kellett kiemelni az árokba hajtott Ford Transit gépkocsiból.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Mihályné Bornemissza Eleonóra kora reggeli tájékoztatása szerint egy utánfutóval közlekedő, szerb rendszámú haszongépjármű hajnali fél négykor – feltehetőleg a sebesség helytelen megválasztása miatt – megcsúszott, lesodródott a jeges útról, fának ütközött, majd felborult. A baleset következtében a vezető mellett ülő utas olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni. Ő a helyszínen életét vesztette.

A kisbuszban utazó másik hét ember pedig az első információk alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett – tudatta a sajtóügyeletes. Az 53-as számú főút érintett szakaszán a helyszínelés, illetve műszaki mentés jelenleg is tart, ennek ideje alatt teljes útlezárás van érvényben – tette hozzá.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport