Olivér
4 °C
8 °C

Rossz oldalon szállt le a vonatról, meghalt

2010.01.01. 09:59 Módosítva: 2010-01-01 14:46:43
Egy Martonvásárnál elgázolt, húszéves férfi maga hívta a mentőket, ám a kórházba szállítás közben meghalt.

Csütörtökön este meghalt egy húszéves férfi, miután a Fejér megyei Martonvásárnál elgázolta a vonat. A mentés részleteiről Budai Imre, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója elmondta: az elgázolt fiatalember a baleset után még maga hívta fel telefonon a rendőrséget, és a rendőrök jelezték a mentőknek a balesetet.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika elmondta: az eddigi adatok szerint a 20 éves oroszlányi férfi Martonvásár állomáson szállt le, ám a peronnal ellentétes oldalon, s át akart bújni a vonat alatt, amikor a vonat elindult. A baleset következtében a vonat a férfi mindkét lábát levágta - tette hozzá a rendőr százados.

A riasztott mentőautó gépkocsivezetőjének és mentőápolójának nehéz dolga volt, mert az állomást éppen átépítik, így járművüket a jelzett helyszín közelében hagyták, és felszerelésükkel gyalog indultak el a sínek mentén. A fiatalembert a perontól nem messze találták meg, az időközben kiérkező székesfehérvári esetkocsi elindult vele a kórházba, ám a férfit olyan komoly sérülés érte, hogy a kórházba szállítás közben a mentőautóban meghalt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?