Ödön
2 °C
11 °C

Jimmy először rám fogta a fegyvert

2010.01.02. 07:50

Kilenc év után először beszél Zámbó Jimmy haláláról az énekes özvegye. Zámbó Edit a Blikknek elmondta: a szerencsétlenség úgy történt, hogy Jimmy elővette a fegyverét, hogy megmutassa, mekkorát szól. Kétszer lőtt, aztán kivette a tárat, és a csőben maradt töltényt is kiejtette. A feleség megijedt, amikor ezek után ráfogta a fegyvert. Ezért, hogy megnyugtassa őt, Jimmy a saját fejéhez szorította a csövet, és meghúzta a ravaszt. A padlóra rogyott; Zámbó Edit először azt hitte, csak tréfál, de aztán meglátta a vértócsát – mesélte.

Később a nyomozók elmagyarázták, hogyan maradhatott plusz töltény a pisztolyban, amit az énekes nem vett észre. Zámbó Edit azt mondja: sokáig képtelen volt felidézni a történteket, de nyugodt a lelkiismerete. Megtörtént a tragédia, hiába próbálta megakadályozni - mondta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?