Elfogták a XVIII. kerületi lövöldözőket

2010.01.08. 16:32

Elfogta a rendőrség azt a három férfit, akik egy szóváltást követően lövöldöztek egy XVIII. kerületi ház előtt, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken.

Szerdán, a XVIII. kerületben keveredett szóváltásba két férfi, mivel egyikük nem tudta elhagyni személygépjárművével a parkolót az elé leparkolt gépkocsi miatt. A későbbi sértett szóvá tette, kérte, hogy álljon előrébb az előtte parkoló férfi, aki ezt nehezményezte.

A későbbi sértett otthagyta a helyszínt, hazament a XVIII. kerületi Rákóczi úton lévő házához és kocsijával beállt az udvarra. A vitapartner és két társa utána ment, egyikük egy lövést adott le az ingatlan udvara felé, másikuk a kerítés szélére állva viperával ütött a sértettek felé, míg a harmadik férfi szintén az utcáról fenyegetőzött. Később a támadók téglákat, köveket dobáltak be az udvarra, minek következtében a férfi autója megrongálódott. A helyszínen talált két töltényhüvely alapján az elkövetők feltehetően gáz-, riasztó fegyvert használtak.

A rendőrök azonosították a garázdasággal gyanúsítható három - 22, 31 és 38 éves - férfit, akiket pénteken elszámoltatták. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellenük.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport