Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a böhönyei cserbenhagyás gyanúsítottját

2010.01.18. 16:54

Elfogtak egy 53 éves böhönyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 12-én elgázolt, majd cserbenhagyott egy láthatósági mellényben kerékpározó férfit a 68-as főúton, közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. A Böhönye felől Marcali felé bicikliző, 49 éves férfi a baleset következtében a helyszínen meghalt. A cserbenhagyót azóta nagy erőkkel, több felhívást is közzétéve kereste a rendőrség.

Végül nem lakossági bejelentés, hanem a nyomozás vezetett el a feltételezett elkövetőhöz. A rendőrök mindössze annyit tudtak, hogy szürke és olasz gyártmányú lehetett a gázoló gépkocsi. Az elmúlt napokban a térségben mintegy száztíz, szóba jöhető járművet ellenőriztek, így jutottak el a böhönyei férfihez, akit hétfőn elfogtak és előállítottak.