Ödön
1 °C
11 °C

Felfüggesztették a Berettyóban eltűnt kisfiú keresését

2010.01.28. 17:37 Módosítva: 2010-01-28 17:41:57

A speciális mentők is felfüggesztették a Berettyó jeges vizében szerda délután eltűnt 10 éves kisfiú keresését  - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Debreceni és mátészalkai speciális mentők, hideg vízben is bevethető búvárok vették át a nap folyamán a kisfiú keresését a tűzoltóktól. A lemerülő búvárok a jeges vízben, a többiek motorcsónakból halradarral próbáltak a szerencsétlenül járt gyerek nyomára bukkanni.

Miután az időjárási körülmények miatt már a mentők is életveszélyben voltak, a kutatást felfüggesztették, s azt csak a jégolvadás után folytatják. Korábban a tűzoltók a folyó másfél kilométeres szakaszán törték fel a jeget és csáklyázták végig a folyót. Sem a folyómederben, sem a part mentén végzett kutatás nem vezetett eredményre, mint ahogy a speciális mentők kereső akciója sem. A 10 éves kisfiú szerda délután a hencidai hídnál ment rá a folyó jegére, ami beszakadt alatta, a gyereket azóta nem találják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?