Ivó, Milán
EUR 384,36 Ft
USD 363,85 Ft
5 °C
26 °C

Letépte a szél egy nagykanizsai panelház szigetelését

2010.05.10. 16:49

Az erős szél letépte egy nagykanizsai tízemeletes épület déli oldalának nemrég készült szigetelését, a lehulló darabok megrongáltak egy személyautót is hétfőn kora délután.

A szél a tizedik emelet magasságából lefelé szinte a földszintig letépte a hungarocell szigetelőlapokat a rajta lévő vakolattal együtt. A szigetelőanyagot tartó műanyag tipliket kitépte a falból, és a legalább száz négyzetméteres felületről leszakadó anyagdarabok a járdára és a parkolóra hullottak.

A kora délutáni baleset idején senki nem tartózkodott a ház tövében, de egy ott tárolt személyautó tetejét teljesen behorpasztotta a rázúduló törmelék.

A lakók azt mondták, hogy a Rózsa utcai épületet a panelprogram keretében alig két éve szigetelték és vakolták újra, a múlt évben azonban már javítani kellett a homlokzatot. A helyszínre érkező nagykanizsai tűzoltók létráról bontották le a falon lógó és le nem szakadt szigetelőtáblákat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!