Kiraboltak egy bérletárust a Keletinél

2010.06.28. 10:06

Jegy- és bérletárust rabolt ki két, feltehetően fegyveres támadó a Keleti pályaudvarnál. Pénzt, BKV jegyeket és bérleteket zsákmányolt, számolt be a június 19-én történt esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn. A metróállomás bejáratánál lévő jegyárushoz aznap este 22 órakor léptek oda a támadók, majd fegyverrel fenyegetőzve követelték a bevételt és az értékeket.

A BRFK most egy 25-35 év közötti, 180 centiméter magas, vékony, hosszúkás arcú férfit keres, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű kapucnis, zippzáras pulóvert, világoskék színű farmernadrágot és fekete színű kötött kesztyűt viselt. Hasonló korú társa, alacsonyabb, erős, kisportolt alkatú, kerek arcú férfi, ő sötétkék színű kapucnis pulóvert, sötét farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a személyleírások alapján a férfiakat felismerni véli, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5000/ 32-664 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.