Megszüntették az eljárást a tényői gyilkosság ügyében

2010.07.13. 11:49

Büntethetőséget kizáró ok (az elkövető halála) miatt megszüntette az eljárást a tényői gyilkosság ügyében a rendőrség – erősítette meg kedden az MTI értesülését Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: a dokumentumra még a nap folyamán rákerül a megyei bűnügyi osztályvezető aláírása.

Tényőn, egy erdőhöz közeli, még épülő családi házban március 15-én este talált rá az egyik rokon a szülők, valamint két kislányuk holttestére. A rendőrség másnapi bejelentése szerint a férj előbb végzett a kicsikkel és a feleségével, majd öngyilkos lett.

Szabadfi Árpád megyei főkapitány már akkor azt közölte: lefolytatják a teljes nyomozást, ami akár hónapokba is telhet. Ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy az apa követte el a cselekményt, megszüntetik az eljárást.

A rendőrség április végén jelentette be, hogy megérkeztek a szakértői jelentések, amelyek igazolták másfél hónappal korábbi feltevéseiket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport