Rabszállító karambolozott a Kerepesi úton

2010.07.14. 16:31 Módosítva: 2010.07.14. 18:03
Rabszállító és egy autó karambolozott a Keleti pályaudvarnál, emiatt a Kerepesi utat teljes szélességében lezárták. A balesetben legalább tizenöten megsérültek.

Négyen súlyos, tizenegyen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, amikor egy rabszállító karambolozott egy autóval Budapesten a VIII. kerületi Kerepesi út és az Asztalos Sándor utca kereszteződésében. A rabszállító a neki jobbról érkező személyautó oldalába csapódott. A Független Hírügynökség úgy tudja, 12 rab, egy őr és két civil sérült meg.

Az autó egy lámpával ellátott gyárbejárattól fordult a Kerepesi úton közeledő rabszállító teherautó elé. A személyautó vezetőjét a tűzoltók emelték ki a roncsból. A Kerepesi út belváros felé vezető oldalán már megindult a forgalom, a másik oldalon azonban még helyszínelnek a rendőrök, mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

A teherautó több méteren keresztül tolta maga előtt az autót. A helyszínre tíz mentőautót riasztottak, a sérülteket négy fővárosi kórházba vitték. A rendőrök még vizsgálják, melyik jármű vezetője hibázott. Egyelőre nem tisztázott, hogy a rabszállító használta-e megkülönböztető jelzéseit.

A BKV fődiszpécsere azt mondta, hogy a helyszínelés idejére a 80-as trolik csak rövidített útvonalon, a Stadionok megállóig járnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport