Anyát és kisfiát gázolta halálra a hat kocsiba rohanó teherautó

2011.01.21. 23:21

Egy édesanya és 5 éves kisfia hunyt el, további négy ember sérült meg abban a balesetben, amely péntek délután történt a 4-es főúton, Kisújszállás közelében - közölte Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a 4-es főút 152-es kilométerénél, a Karcag felől Kisújszállás felé tartó forgalmi sávban történt, ahol egy 7,5 tonnás teherautó hátulról belerohant az előtte forgalmi okból várakozó hat járműbe: öt személyautóba és egy külföldi furgonba.

A sor végén álló személyautó tört össze leginkább: ebben egy család utazott. Őket a tűzoltóknak feszítő-vágó berendezésekkel kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. A két felnőtt és két gyermek közül a 32 éves édesanya és a szülők 5 esztendős kisfia olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajtuk. Az autót vezető 41 éves édesapát súlyos, 6 éves kislányukat pedig súlyos, életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy kórházba.

Egyelőre csak annyi bizonyos, a teherautó vezetője későn észlelte az előtte álló gépjárműoszlopot, és fékezett ugyan, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

A korábban órákon át teljes útlezárás mellett zajló helyszínelés, illetve műszaki mentés időközben befejeződött. Így immár az érintett szakaszon is újra zavartalanul haladhatnak az arra közlekedők.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport