Rájár a rúd az orosházi szatírokra

2011.03.07. 10:36

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki még január végén egy orosházi utcán mutogatta hímtagját egy hölgynek. Néhány nappal korábban is történt hasonló eset a városban, annak a szeméremsértésnek a gyanúsítottját, egy 22 éves fiatalembert már február első napjaiban elfogták, írja a beol.hu.

A most rendőrkézre került férfi január 27-én este háromnegyed 6 körül a Petőfi utcában mutogatta magát egy hölgynek. Mikor a nő hangosan kiabálni kezdett, elmenekült a helyszínről. Ezt követően - még aznap este - egy másik ifjú hölgyet is zaklatott, de neki már nem mutogatta magát.

Az orosházi rendőrkapitányság nyomozói a bejelentéseket követően részletes adatgyűjtésbe kezdtek. A személyleírások és egyéb információk alapján úgy tűnt, hogy január 24-én és január 27-én két különböző férfi riogatta a hölgyeket a városban.

Egyiküket, egy 22 éves fiatalembert, aki január 24-én az Észak utcában és a Csizmadia Sándor utcai vasúti átjáró közelében is mutogatta magát, február 2-án elfogták. A másik férfit vasárnap vette őrizetbe.