Judit
2 °C
7 °C

Karambolozott az ámokfutó autótolvaj

2011.05.03. 10:18 Módosítva: 2011-05-03 18:21:16

Egy nagy sebességgel közlekedő BMW karambolozott kedden reggel egy Forddal Debrecenben, a Bem téren, írja a dehir.hu.

Szemtanúk szerint a BMW száznegyvennel is hajthatott a Nyíl utca felől a Füredi út irányába, amikor előzni próbált, de frontálisan összeütközött a szabályosan közlekedő autóval.

A hírportál úgy értesült, hogy a balesetet okozó férfi lopta az autót. A BMW-ben hárman ültek, akik a karambol után elszaladtak. A sofőrt egy közeli kocsma előtt elfogták a rendőrök. A középkorú férfi elveszítette az eszméletét

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális igazgatója az MTI-nek elmondta: a baleset helyszínétől pár száz méterre, amikor a rendőrök elfogták az autó egyik utasát, a férfinek fulladásos rohama volt, majd összeesett, leállt a légzése és a vérkeringése. A helyszínen tartózkodó rendőrök próbálták meg újraéleszteni, pár perc múlva a mentők is a helyszínre érkeztek, akik folytatták az újraélesztést. A férfit négy-öt perc múlva sikerült újraéleszteni, stabil állapotban szállították kórházba.

A Ford vezetője nem sérült meg súlyosan, csak a vállát fájlalta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?