Ivó, Milán
EUR 383,81 Ft
USD 365,66 Ft
6 °C
26 °C

Eltűnt egy fiú Balatonmáriafürdőn

2011.07.07. 18:40 Módosítva: 2011.07.07. 19:42

A vízbe esett és eltűnt a Balatonban egy 16 éves fiú Balatonmáriafürdő kikötői mólójánál; a vízi mentők két hajóval és a búvárszolgálattal keresik a gyereket – közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata. A fiú egy vízibicikliről esett a vízbe.

A szemtanúk beszámolója szerint a vízibicikliről – amelyet 8 éves öcsével bérelt – ugrott vagy esett a kikötő 2,5 méter mély vizébe. Egyszer még feljött a felszínre, mielőtt teljesen elmerült. A két gyerek a szüleivel nyaral a Balatonnál, mindkét fiú tud úszni.

Csütörtökön ez már a harmadik olyan riasztás volt, amit kisgyerek eltűnése miatt kaptak. Csopaknál egy nagymama kért segítséget, mert eltűnt a 2 éves unokája. Ez a gyerek, aki után a mentőhajók mellett már a fürdőzőkből megszervezett keresőlánc is kutatott, végül a szárazföldről került elő. A Club Tihanynál szintén a szárazföldről került elő egy eltűnt gyermek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!