Előzetesben a tabajdi emberölés gyanúsítottja

2012.02.03. 16:13

Előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte a tabajdi pálinkafőző munkatársát. A 47 éves áldozatot január 13. óta eltűntként kereste a rendőrség. Holttestét január 31-én találták meg, és még aznap elfogták a megölésével gyanúsított férfit, mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A meggyilkolt férfi a tabajdi pálinkafőzőben dolgozott, és annak közelében lakott egy lakókonténerben. Január 13-án bement a munkahelyére, majd kabátját, telefonját, pénzét, gyógyszereit hátrahagyva, ismeretlen helyre távozott. Miután a fia bejelentette az eltűnését, a rendőrség közigazgatási-hatósági eljárás keretében kezdte meg a keresését. Több speciális mentőegység is kutatott utána, valamint helikopterről és kisrepülőgépről is átvizsgálták Tabajdot és környékét.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a bűncselekményről. Az MTI nem hivatalos információja szerint az újfehértói férfi főzőmesterként dolgozott a pálinkafőzdében, és ott találták meg a holttestét is. Megölésével egyik munkatársát gyanúsítják. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a büntetőeljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport