Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Életveszélyesen bántalmaztak egy 19 éves fiatalt a Hajógyári-szigetnél

2013.03.10. 17:35 Módosítva: 2013-12-04 17:37:06

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy 19 éves fiatalembert, akit egy szóváltásután megvertek Budapesten a Hajógyári-sziget H-hídjánál vasárnapra virradó éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálásához.

A közlemény szerint a BRFK életvédelmi osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, és 18-20 év közötti fiatal férfiakat és nőket keres a történtek kapcsán. A fiatalokról készült fényképek megtalálhatók a rendőrség weboldalán.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 443-5263 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112, 107 központi segélyhívók bármelyikén.