Felborult egy kamion a 62-es főúton

MTI
2005.01.31. 20:20
Felborult egy pótkocsis kamion hétfőn este a 62-es főúton, Seregélyes közelében; a gépkocsivezető beszorult a vontatóba, kiszabadításán dolgoznak, a rakomány kiborult, az érintett útszakaszról elterelik a forgalmat - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.

A több tonna szemeskukoricát szállító pótkocsis kamion feltehetően megcsúszott a havas úton. A vontató a baloldalára dőlt, a pótkocsi felborult. A sofőr a vezetőfülkébe szorult, az első információk szerint könnyű sérüléseket szenvedett - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes hozzátette: a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. Székesfehérvárról a Seregélyes irányába tartók csak az M7-es autópálya lehajtójáig haladhatnak, a Dunaújváros felől érkezőket pedig a baleset helyszíne előtt leállítják a rendőrök.

Az útra ömlött több tonna kukoricát hókotrával távolítják el az útról - közölte a rendőrségi szóvivő. Tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére szünetel a forgalom a 62-es főút érintett szakaszán.