Balesetsorozat a 6-os főúton

MTI
2005.02.12. 20:33

Balesetsorozat bénította meg a forgalmat szombaton este a 6-os főúton Adony és Ercsi közötti szakaszán; az első hírek szerint a síkos úton több autó ütközött, egy ember meghalt, többen megsérültek; az érintett útszakaszról elterelték a forgalmat - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között a 40-es, a 37-es és a 35-ös kilométernél ütköztek a gépkocsik. A 37-es kilométernél történt balesetben egy ember meghalt, a sérültek számáról még nincs pontos információ - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr főhadnagy közlése szerint az érintett szakaszról a forgalmat Ercsinél Martonvásár felé, Adonynál Pusztaszabolcs felé elterelik.

A dunaújvárosi katasztrófavédelem ügyeletese az egyik, Ercsi és Sinatelep között a 39-40-es kilométerszelvényben történt karambolról elmondta, hogy ott két autó frontálisan ütközött. A balesetben egy ember életveszélyesen, kettő súlyosan, egy könnyebben megsérült.

A dunaújvárosi mentőszolgálat ügyeletese egyelőre nem tudott pontos információt adni a sérültek számáról, azt azonban közölte, hogy az állomásról a helyszínre igyekvő egyik mentőautó is karambolozott.