Szilárda
0 °C
6 °C

Drogüzletet hiúsítottak meg a rendőrök

2005.04.05. 11:51
Tetten érték a fővárosi drognyomozók azt a nőt, aki éppen egy kiló marihuánát próbált eladni egy ismerősének a főváros határában, adta hírül a HavariaPress. A nyomozók a napokban értesültek arról, hogy egy 34 éves nő kábítószert terjeszt. A rendőrök megfigyelték, hogy a nő hétfő délután két szatyrot vett át egy idegen férfitól, kispesti háza előtt. Ezután az átvett csomagokkal elindult az Üllői úton, az 51-es út irányába, majd egy bekötőútra kanyarodva megállt egy Opel Vectra mellett. Az Opel vezetője átszállt a nő kocsijába, ekkor csaptak le rájuk a nyomozók.

Ezután átvizsgálták a nő autóját, melyből 1 kilogramm marihuána és 5 gramm kokain került elő. A 33 éves bonyhádi fiatalember Opeljében a kábítószer csomagolásához szüksáéges eszközök voltak. A fiatalember azt álította, hogy a nagy mennyiségű marihuánát saját fogyasztás céljából akarta megvásárolni a nőtől.

A fiatalasszony gyanúsítotti kihallgatása során megtagadta a vallomástételt, lakásából azonban további 338 LSD-bélyeg, negyed kilogramm kokain és 400 ecstasy tabletta került elő. A rendőrség mindkettejüket őrizetbe vette, az ügyben a további eljárást a BRFK Vizsgálati Főosztálya folytatja le.