Párnával fojtotta meg szexuális partnerét

MTI
2005.06.18. 11:32

Őrizetbe vették azt az újhartyáni asszonyt, aki megfojtotta 83 éves szexuális partnerét, majd elvitte az áldozat értéktárgyait - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Az egyedül élő idős férfi holttestét pénteken találták meg ágyában a látogatóba érkezett hozzátartozók, akik azonnal értesítették a dabasi rendőrkapitányságot - mondta Lukácsi Zsuzsa. A kiérkezett nyomozók megállapították, hogy a halált bűncselekmény idézte elő, és már egy nappal korábban történt az eset. A gyanú a 42 éves szomszédasszonyra terelődött, aki pénzért szerelmi légyottra rendszeresen átjárt az élemedett korú, magányos férfihez.

Az asszony elmondása szerint a végzetes estén újból felkereste a szomszédot, ám a szexuális csatározás most veszekedésbe torkollott. Az erős szavakat tettlegesség követte, dulakodni kezdtek. A nő az ágyra döntötte a férfit, és egy párnát szorított az arcára. A férfi megpróbált védekezni, ám hiába, megfulladt. Ezek után a szomszédasszony magához vette áldozata aranyláncát és két aranygyűrűjét, majd távozott. A rendőrök az asszony lakásában megtalálták a bizonyítékul szolgáló ékszereket.