Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egymilliót érnek a mátyásföldi rablógyilkosok

2005.08.02. 13:07
Egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség a másfél hete Mátyásföldön történt rablógyilkosság nyomravezetője részére . Az egyelőre ismeretlen tettesek július 20-án kora hajnalban rontottak be a XVI. kerületi Margit utca egyik lakóházába, egy presszó fölötti lakrészbe. A két, maszkot viselő férfi több lövéssel megölte az 51 éves tulajdonost, majd a szórakozóhely pénztárából több százezer forintot magukhoz véve elmenekültek.

Az ügy nyomozása eddig nem vezetett eredményre, a BRFK életvédelmi noymozói ezért a lakosság segítségét is várják. Kérik, hogy aki bármit tud a bűncselekménnyel, illetve a tettesek személyazonosságával kapcsolatban tegyen bejelentést az ismert segélyvonalak bármelyikén. Budapest Rendőrfőkapitánya egyúttal bruttó egymillió forint díjat is felajánlott a nyomravezetőnek. A díj annak fizethető ki, aki olyan információval segíti a rendőrséget, amely alapján az elkövetők holléte megállapítható, és az eljárásban bizonyítékként felhasználható. A Rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.