Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megfulladt a sátorban

2005.08.05. 12:37

Feltehetőleg fulladás okozta annak a fiatalembernek a halálát, akit egy sátorban találtak holtan Csongrádon. A 19 esztendős orosházi fiatalemberre pénteken reggel találtak rá, a Körös-toroki üdülőterület egyik magánházának udvarán. Mint kiderült, a fiatalember egy tegnap indult rendezvény-sorozatra érkezett, és egy magánháznál verte fel egyszemélyes sátrát. Ma reggel azonban az ismerősei már mozdulatlanul találtak rá a testére, az összedőlt sátor alatt.

Azonnal értesítették a mentőket, azonban a kiérkező mentőorvos csak a halál beálltát tudta megállapítani. A helyszíni szemlebizottság semmilyen, idegenkezűségre utaló nyomot nem talált, így feltehető, hogy a szakszerűtlenül felállított sátor esett rá az éjszaka, és az okozta a fulladását. A Csongrádi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.