Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Farkasok támadtak 14 emberre Ukrajnában

MTI
2005.08.07. 11:31
Farkasfalka támadott meg 14 embert Kelet-Ukrajnában, az állatok egyike veszettségben szenvedett; valamennyi megtámadott személy, köztük egy 60 éves asszony, súlyos állapotban van - közölték az ukrán hatóságok vasárnap. A Zaporizsja térségben fekvő falvakban csütörtöktől szombatig 14 emberre támadtak az állatok. Az egyik farkast elütötte egy személygépkocsi, tetemét megvizsgálva, a hatóságok megállapították, hogy veszett volt - jelentette be a rendkívüli helyzetek minisztériuma. A hatóságok elrendelték a megtámadott emberek beoltását. A minisztérium utasította a helyi vadászokat és a rendőrséget, hogy hajtsák fel és lőjék le a farkasfalkát, illetve minden olyan háziállatot, amely farkasharapást szenvedett. valamennyi megtámadott személy, köztük egy 60 éves asszony, súlyos állapotban van - közölték az ukrán hatóságok vasárnap.

A Zaporizsja térségben fekvő falvakban csütörtöktől szombatig 14 emberre támadtak az állatok. Az egyik farkast elütötte egy személygépkocsi, tetemét megvizsgálva, a hatóságok megállapították, hogy veszett volt - jelentette be a rendkívüli helyzetek minisztériuma.

A hatóságok elrendelték a megtámadott emberek beoltását. A minisztérium utasította a helyi vadászokat és a rendőrséget, hogy hajtsák fel és lőjék le a farkasfalkát, illetve minden olyan háziállatot, amely farkasharapást szenvedett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!