Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bukósisak nélkül, részegen motorozott

2005.08.07. 16:01
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy ittasan, bukósisak nélkül motorozó Zala megyei lakos szombaton.

A Zala megyei Csonkahegyháton szombaton este tizenegy óra környékén az ott járőröző rendőrök egy rendszám nélküli motorkerékpárra lettek figyelmesek, amin ketten ültek, de bukósisakot egyikük sem viselt, ráadásul kacsázva haladtak az úton. A motoros a rendőrségi felszólítás ellenére nagy sebességgel továbbhajtott, majd egy jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és elesett a motorral.

Az őket követő rendőrök azonnal mentőt hívtak, akik a gyorshajtó motorost súlyos életveszélyes állapotban szállították kórházba. Utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség vizsgálatot indított. Ennek keretében a motort vezető férfi alkoholszintjét is megvizsgálták, mivel felmerült a gyanú, hogy szeszes italt fogyasztott.