Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt két motoros a 6-os úton

2005.08.11. 13:13
Két ember - egy 25 éves férfi és egy 20 éves nő - vesztette életét abban a a balesetben, amely csütörtökön, a hajnali órákban történt a 6-os számú főúton, Kulcs és Adony között.

A helyszíni vizsgálatok eddigi adatai szerint egy Pécs felől Budapest irányába közlekedő motorkerékpár áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan összeütközött egy tejszállító teherautóval. Az ütközés következtében a motorkerékpár szokolyai vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A motor utasát - egy szokolyai nőt - a mentők azonnal a dunaújvárosi kórházba szállították, ahol azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére elhunyt.

A balesetet követően, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére, a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a forgalmat Dunaújvárosnál a 62-es főútra, míg Adonynál a 6209-es útra terelték. A 6-os számú főúton a forgalom reggel, 9 órakor indult meg. A halálos baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja.