Olivér
5 °C
8 °C

Majdnem halálra vertek egy idős párt Nádudvaron

2005.08.11. 13:54
Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 85 éves férfi, akit ismeretlen támadói még hétfőn, saját házában durván bántalmaztak Nádudvaron. A nyomozás eddigi adatai szerint az ismeretlen elkövetők előbb rátörték az ajtót az idős emberre és feleségére, majd megverték őket és házban lévő pénzt követelték tőlük.

A bántalmazás során az idős férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, életét csak a szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg, még 75 éves felesége sérülései 8 napon belül gyógyulóak. Az ügyben érintett ismeretlen tettesek ellen, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nagy erőkkel folyik a nyomozás.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a bűncselekmény körülményeiről, vagy a tettesekről, hívja az (52) 516-400/2066-os melléket, vagy keresse fel a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányságot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?