Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a pusztavámi rablót

MTI
2005.08.13. 18:39

A pusztavámi rablással gyanúsított férfi a rajkai határátkelőhelyen Szlovákia felé próbálta elhagyni Magyarországot szombaton délelőtt, amikor elfogták. Az elkövetőt a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság munkatársai bűnügyi őrizetbe vették, majd szombaton Székesfehérvárra szállítják, ahol a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon kihallgatják - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 48 éves tatabányai férfi július 28-án rabolta ki fegyverrel az Alba Takarékszövetkezet pusztavámi kirendeltségét, és több mint egymillió forintot vitt el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A szóvivő hangsúlyozta: a pénzintézet biztonsági kamerájának és az adatgyűjtés során szerzett információknak köszönhetően a rablás másnapján azonosították az elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. Németh-Kész Mónika hozzátette: a rendőrség kezdeményezte a nemzetközi körözés kiadását is.