Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ágyneműbe rejtett medvebőrt találtak Nagylakon

MTI
2005.08.25. 10:46

Ágyneműbe rejtett medvebőrt találtak a vámosok Nagylaknál egy román mikrobuszban - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtófelelőse csütörtökön az MTI-t. Némedi Varga Éva elmondta: a román állampolgárságú férfi az általa benyújtott okmányok alapján különböző női ruhaneműket szállított Spanyolországba; a pénzügyőrök tételes vámvizsgálatot tartottak, amelynek során a mikrobusz kabinjában, az ülésen lévő felcsavart ágyneműben egy kikészített barna medvebőrt találtak elrejtve.

Az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség munkatársa a helyszíni szakértői vizsgálatot követően megállapította, hogy a barna medve, így annak bőre is védett és nemzetközi szerződés hatálya alá tartozik - tette hozzá. Közölte, az ötvenezer forint eszmei értékű medvebőrt a vámhivatal lefoglalta, majd természetkárosítás miatt feljelentést tett a makói rendőrkapitányságon.