Judit
3 °C
7 °C

Tizenegy év börtön a bácsalmási szatírnak

2005.08.25. 11:23

Súlyosbította a Szegedi Ítélőtábla annak a 23 éves, bácsalmási férfinak a büntetését, akit elsőfokon három rendbeli erőszakos közösülés, és aljas indokból elkövetet súlyos testi sértés, valamint egyéb bűncselekmények miatt, 9 év börtönre ítélt tavaly szeptemberben a Bács-Kiskun Megyei bíróság. A vádirat szerint az alkalmi munkákból élő, két gyermekes családapa 2003 májusábanban követte el első bűntettét.

Ittas állapotbna átment a szomszédban lakó idős nőhöz azzal a szándékkal, hogy megerőszakolja,. Mielőtt végrehajtotta volna tettét,a 73 éves asszonyt súlyosan bántalmazta. A következő esetben 2004 január elsején ugyan ezzel a módszerrel megerőszakolt egy szintén bácsalmási, idős nőt. Majd egy hónappal később ismét erőszakosan közösült egy 67 éves helybéli asszonnyal, akit az eset után ki is rabolt. A most elítélt férfi az eljárás során részletes beismerő vallomást tett, de ennek ellenére 11 évig kell börtönben raboskodnia az általa elkövetett bűncslekmények miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?