Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Osztrák rendőrtiszttel akarták visszavásároltatni autóját

MTI
2005.08.26. 15:47

A rendőrség pénteken Sopronban rajtaütött három magyar orgazdán, akik egy osztrák rendőrtiszt ellopott terepjáróját 3.500 euróért szándékoztak visszaszolgáltatni tulajdonosának.

Az osztrák rendőrtiszt járműve augusztus 3-án tűnt el Bécsújhelyen (Wiener Neustadt). A későbbiekben a terepjáró gazdája több telefonhívást is kapott, hogy anyagi ellenszolgáltatás ellenében visszakaphatja járművét.

Az orgazdák péntek délelőttre kérték a találkozót, s helyszínként a soproni autóbusz pályaudvart jelölték meg. A meglopott rendőrtiszt az osztrák rendőrséghez fordult. Az osztrák rendőrség felvette a kapcsolatot a magyar kollégákkal, és közösen készítették elő a pénteki akciót.

A megbeszélt helyen és időben megtalálták az autót és elfogtak két kapuvári férfit és egy ugyancsak kapuvári nőt, a találkozó szervezőit. A rendőrség mind a három személyt őrizetbe vette.