Egymillió a taxisgyilkosság nyomravezetőjének

MTI
2006.05.08. 16:21
Bruttó egymillió forint nyomravezetői jutalom felajánlásával kíván új információhoz jutni a budapesti rendőrfőkapitány az április 21-én történt Völgy utcai taxisgyilkosság ügyében - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

A Gergényi Péter vezérőrnagy felajánlotta összeg azt illeti meg, aki érdemi információval segíti a tettes elfogását - mondta Illés Hilda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Felidézte: az ismeretlen elkövető április 21-én éjszaka a II. kerületi Völgy utcában több késszúrással halálosan megsebesített egy 57 éves ózdi illetőségű taxisofőrt. A BRFK emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya azt kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetővel, annak jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5372 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.