Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Átvágta barátja torkát, tíz és fél évett kapott

MTI
2006.07.03. 11:35
Tíz és fél évre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki féltékenysége miatt elvágta egy ivócimborája torkát Szegeden. A táblabíróság hétfői ítéletével jogerősen helybenhagyta a Csongrád Megyei Bíróság első fokon kiszabott ítéletét.

Az ítélet szerint a vádlott 2004. június 21-én egyik ismerősével italozott a csongrádi megyeszékhely egyik kocsmájában, majd a sértett Lechner téri lakására mentek. Miután azonban szóba került egy közös nőismerősük, heves vita támadt közöttük. A vádlott felkapott egy kést, és azzal elvágta 46 éves vitapartnere nyakát. A holttestet másnap délelőtt találta meg a sértett testvére. Az áldozat egyébként ugyancsak nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, a hírügynökség információi szerint korábban ugyancsak emberölés miatt ítélték el.