Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Halott csecsemőt találtak a mélyhűtőben

MTI
2006.07.03. 13:21
Halott csecsemőt találtak egy magánlakás mélyhűtőjében a németországi Neustrelitzben. A 21 éves anya azt állította, hogy eltitkolta terhességét és februárban holtan született meg a gyermeke - közölte hétfőn Neubrandenburg államügyészségének szóvivője. Kihallgatása után szabadon engedték az asszonyt, de folytatódik a nyomozás gyilkosság gyanújával. A csecsemő halálának okát boncolással állapítják meg.

Az eddigi vizsgálatok kiderítették, hogy az anya nővére a hét végén találta meg a fagyasztóban a csecsemő kendőkbe és műanyag dobozba csomagolt holttestét. Elmesélte szüleinek és azok értesítették a rendőrséget. Több hasonló eset történt Németországban a közelmúltban: a bajorországi Baiersdorfban a minap találtak egy halott csecsemőt találtak a mélyhűtőben, míg a brandenburgi Cottbusban a szülők halálra éheztetett két és fél éves kisfiúk holttestét rejtették el a fagyasztó ládában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?