Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kamionnal ütközött egy autó

MTI
2006.07.03. 16:55
Hétfőn délután kamionnal ütközött az 54-es főúton egy személyautó, amelynek vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Az 54-es főúton Soltvadkert felől Jakabszállás irányába haladt az a személyautó, amelynek vezetője a bugaci elágazás után néhány száz méterrel elveszítette uralmát a jármű felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, és kamionnal ütközött.

A személyautó és a kamion is az árokba borult. A személyautót vezető középkorú férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét tűzoltók szabadították ki a roncsokból. A rendőrök egyelőre nem tudták még megállapítani, hogy a személyautó vezetője azonos-e azzal a férfival, akinek az iratait az autóban találták meg.