Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tartós kezelésre lesz szüksége Tollernek

MTI
2006.07.05. 18:20

Toller Lászlónak előreláthatóan tartós kórházi kezelésre lesz szüksége; ez derül ki a legfrissebb orvosi vizsgálatok eredményeiből - tudatta a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója szerdán. "Pécs polgármesterének állapota változatlanul stabil. A kedden délután elvégzett ellenőrző képalkotó vizsgálatok alapján megállapítható, hogy további intenzív terápiára van szüksége. A vizsgálatok alapján tartós kórházi kezelés szükségessége prognosztizálható" - írta közleményében Dóczi Tamás professzor. A klinikaigazgató több részletet nem közölt, s továbbra sem nyilatkozik arról, hogy a szocialista politikusnak pontosan milyen sérülései vannak.

Toller László munkatársát, Szőke Jánost a baleseti és kézsebészeti klinikán megműtötték. Azóta mindketten mély altatásban vannak.