Halálos baleset Pilisborosjenőn

MTI
2006.07.09. 01:19
Súlyos baleset történt szombat éjjel fél tizenkettőkor a 10. főút pilisborosjenői szakaszán, a Bécsi út 35. szám előtt, három személy meghalt, ketten súlyosan megsérültek - tájékoztatta az MTI-t Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: egy Budapest felé haladó Lada személygépkocsi előzés közben frontálisan összeütközött egy szemben haladó Mazda személygépkocsival. A Ladában ülő vezető és két utasa - egy 28 éves pilisborosjenői fiatalember és egy 17 éves budakalászi lakos - életét vesztette, a harmadik utast, egy fiatal férfit pedig súlyos koponyasérülésekkel szállították kórházba.

A szemben jövő Mazdában egy személy ült, egy 30 éves nő, aki súlyos, életveszélyes sérülésekkel került a mentők elsődleges véleménye alapján kórházba.

A baleset helyszínén teljes útzár van, amely a helyszínelés és a műszaki mentés idejére - még körülbelül egy órahosszáig - érvényben marad - közölte röviddel vasárnap hajnali egy óra után a sajtóreferens.

A helyszínelés befejezése után Budaőrsi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya fogja szakértők bevonásával vizsgálni az eset körülményeit.