Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset Pilisborosjenőn

MTI
2006.07.09. 01:19
Súlyos baleset történt szombat éjjel fél tizenkettőkor a 10. főút pilisborosjenői szakaszán, a Bécsi út 35. szám előtt, három személy meghalt, ketten súlyosan megsérültek - tájékoztatta az MTI-t Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: egy Budapest felé haladó Lada személygépkocsi előzés közben frontálisan összeütközött egy szemben haladó Mazda személygépkocsival. A Ladában ülő vezető és két utasa - egy 28 éves pilisborosjenői fiatalember és egy 17 éves budakalászi lakos - életét vesztette, a harmadik utast, egy fiatal férfit pedig súlyos koponyasérülésekkel szállították kórházba.

A szemben jövő Mazdában egy személy ült, egy 30 éves nő, aki súlyos, életveszélyes sérülésekkel került a mentők elsődleges véleménye alapján kórházba.

A baleset helyszínén teljes útzár van, amely a helyszínelés és a műszaki mentés idejére - még körülbelül egy órahosszáig - érvényben marad - közölte röviddel vasárnap hajnali egy óra után a sajtóreferens.

A helyszínelés befejezése után Budaőrsi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya fogja szakértők bevonásával vizsgálni az eset körülményeit.