Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Baleset két sztrádán

MTI
2006.07.09. 20:08
Egy autó az árokba csúszott Gödöllőnél az M3 autópálya Budapest felé tartó szakaszán, s így hosszú kocsisor torlódott fel - tájékoztatta az MTI-t az autópálya rendőrség szóvivője. Gálik Viktória elmondta: tisztázatlan ok miatt egy autó az árokba csúszott, utasai közül egy súlyos, két személy pedig könnyű sérülést szenvedett. A baleset miatt mintegy 5-6 kilométer hosszú kocsisor torlódott fel az autópályán a főváros felé tartó szakaszon.

Baleset történt az M7-es autópályán is, mindkét irányban, és súlyos sérültek is vannak - közölte az MTI-vel az autópálya-rendőrség szóvivője. Gálik Viktória elmondta: az M7-es autópálya főváros felé tartó szakaszán, a 47-es kilométernél egy autó a velencei felüljáró hídpillérének ütközött, és az árokba borult. A balesetnek két súlyos sérültje van - tette hozzá. Mint a szóvivő mondta, a másik pályán történt baleset oka vélhetően az lehetett, hogy az előző balesetet figyelve öt autó összecsúszott. Itt a sérültek ellátása folyik. Gálik Viktória tájékoztatása szerint ebben az esetben feltehetően könnyű sérültek vannak. A baleset miatt a főváros felé tartó szakaszon 10-12 kilométer hosszú kocsisor alakult ki. Gálik Viktória közölte: a roncsokat már elszállították, így lassan beindulhat a forgalom.