Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gépalkatrészt néztek robbanótestnek Mátraterenyén

MTI
2006.07.10. 14:59
Gépalkatrészt néztek világháborús robbanótestnek a leletről bejelentést tevők hétfőn Mátraterenyén - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Hétfőn délelőtt jelezték a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, hogy Mátraterenyén fél méter mélyen a földben második világháborús robbanótestet találtak a Mikszáth úton - mondta a megyei igazgatóság szóvivője.

A katasztrófavédelem munkatársai a már körülkerített helyszínen megállapították, hogy téves volt a riasztás, mert valójában egy gépalkatrészt találtak a bejelentők - tette hozzá Szabó János. Hétfőn délelőtt egymástól tíz perces eltéréssel két helyszínre is riasztották a tűzszerészeket.

A szóvivő tájékoztatása szerint Nógrádszakálon jelenleg is biztosítják a helyszínt, és várják a tűzszerészek érkezését a Palóc úton, ahol családi házak közelében egy patakmeder szélén találtak világháborús robbanótestet.