Natália
1 °C
7 °C

Rottweiler rontott az idős asszonyra

2006.07.11. 10:54

Csak a szerencsének köszönheti az életét az az idős asszony, akit megtámadott egy rottweiler Barcson - jelentette a Havaria Press. A somogyi városban a napokban támadott meg egy nagy testű kutya egy nőt, aki a háza közelében virágot szedett.

A kutyatámadást a sértett unokája vette észre, aki arra figyelt fel, hogy az asszony a földön fekszik, egy kutya pedig a karját marcangolja. A nő szerencséjére éppen arra jött egy teherautó, melynek sofőrje a történtek láttán kiugrott a fülkéből és elzavarta a kutyát.

Az még nem dőlt el, hogy a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vagy maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés miatt indít eljárást az állat gazdája ellen. A hírügynökség azonban úgy tudja, hogy a helyi vállalkozó kutyatulajdonosnak nem az első hasonló ügye a városban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?