Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beismerte tettét egy kaposvári férfit megölő hajléktalan

MTI
2006.07.11. 12:07

Beismerő vallomást tett az a 42 éves hajléktalan, akit azzal gyanúsítanak, hogy egyetlen késszúrással végzett 61 éves bátai áldozatával, akire múlt pénteken találtak rá Kaposváron a MÁV pályaudvaron, közölte Herke Tamás, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója Kaposváron.

Az áldozat és a gyanúsított július elején a vasúti restiben beszélgetett, majd együtt távoztak a MÁV használaton kívüli műhelye felé, ahol a 61 éves bátai férdit néhány napra rá, egy 16 centiméter hosszúságú késsel a mellkasában megtalálták.

Herke Tamás tájékoztatása szerint néhány órával a bejelentést követően rátaláltak a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfira, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ekkor tisztázódott, hogy a bűncselekmény július 2-án történt. A férfi azt állítja, hogy ismerőse valamilyen szexuális szolgáltatásra akarta rábírni, s ahogy fogalmazott ezen "pipult be", de a rendőrök nem zárják ki azt sem, hogy a társánál lévő pénzért ölt.