Árpád
-2 °C
4 °C

Tűz a XVIII. kerületben: hatan kórházba kerültek

MTI
2006.07.15. 01:09
Tűz volt péntek este a XVIII. kerületben egy lakóházban, hat személyt kellett kórházba szállítani - tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Tűzoltóság és a BRFK illetékese.

Molnár Péter, a fővárosi tűzoltók szóvivője elmondta, hogy a XVIII. kerületi Margó Tivadar utca négyemeletes házának földszinti tároló rekeszeiben mintegy 25-30 négyzetméternyi területen felhalmozott háztartási anyagok égtek. A tűz füstje az épületet megtöltötte.

Az épületből a lakókat az oltás, illetve a mentés idejére ki kellett hozni. Sokan önállóan el tudták hagyni a házat, hat személyt a tűzoltók hoztak ki légzőálarc segítségével.

Ugyanennyien, vagyis hatan kerültek kórházba. Köztük egy csecsemő füstmérgezés gyanújával megfigyelésre, egy férfi kisebb égési sérülésekkel, két nő pedig füstmérgezés gyanújával.

A tüzet három vízsugárral eloltották. A vizsgálat megkezdődött. Az eddigi információk alapján a tüzet feltehetően az okozta, hogy a később égési sérülésekkel kórházba szállított férfi hegesztési munkálatokat végzett - tájékoztatott a szóvivő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?