Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Traktor ölt Szomolyán

2006.07.18. 10:12

Műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség azt a balesetet, amelyben traktor alá szorult és életét vesztette egy fiatalember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szomolya közelében. A szomolyai mezőgazdasági területen arattak, a pótkocsis traktor már tele volt gabonával. A traktoros egy lejtős területen leállította a járművet, majd leszállt, az azonban eddig tisztázatlan okokból elindult, ismertette a hétfői baleset körülményeit Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A közelben tartózkodott két borsodivánkai fiatalember, akik megpróbálták megállítani az elszabadult vontatót, ezért felugrottak rá. A megrakott pótkocsi azonban felborult, és magával rántotta a traktort is. Az egyik férfi még időben leugrott, de a vezetőfülkében tartózkodó 21 éves testvérének ez már nem sikerült, őt maga alá temette a jármű.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?