Judit
2 °C
7 °C

Hamis bérletek miatt vették őrizetbe a miskolci férfit

MTI
2006.07.20. 14:22
Csalás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, ugyanis a távolsági autóbuszok ellenőrei jelentették, hogy a járatokon több utasnál hamis bérletszelvényt találtak. Meghallgatták a rendőrök a bérletszelvények tulajdonosait, akik mindannyian azt mondták el, hogy a bérleteket a pénztár előtti sorban álláskor egy ismeretlen kínálta, olcsón. Kiderült, hogy mindannyian egy munkahelyen dolgoznak, ahol a bérletszelvényt kifizetik nekik. A munkáltatónál leadott bérletszelvények között több mint ezer darabot hamisnak találtak a rendőrök.

A korábban tanúként meghallgatottak már több éve hamis szelvénnyel utaztak. Újabb meghallgatásuk során egy férfi került előtérbe, akit mindannyian megneveztek, ő pedig elmondta, kitől szerzi be a szelvényeket, így derült fény a hamis bérletek gyártójára, akinél előkerültek a bérletkészítéshez használt eszközök is. A gyanúsított miskolci férfi a rendőrségen beismerő vallomást tett, és őrizetbe vették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?