Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

15 autó ütközött a M7-esen

Index, MTI
2006.07.28. 11:18
Összesen 15 személyautó karambolozott három, egymástól független balesetben az M7-es autópályán a Velencei tó magasságában - tájékoztatta az Autópálya Rendőrség az MTI-t pénteken délelőtt.

A balesetek a 44-es és a 45-ös kilométerszelvény között történtek.

Néhány száz méteren belül három, négy, illetve nyolc személygépkocsi ütközött össze az autópálya Balaton felé vezető oldalán. Senki sem sérült meg, az arra haladók viszont akár félórát is várakoztak - közölte röviddel 12 óra előtt a helyettes szóvivő.

Lukács Anita az Indexnek délután fél kettőkor elmondta, hogy mintegy fél órán át volt fennakadás az autópályán, de ezután sikerült félretolni a leállósávokba az összütközött autókat, és zavartalanul bonyolódhat immár a forgalom.

A szóvivő azt is elmondta, hogy szeptemberig tovább folytatják a szigorú ellenőrzéseket az autópályákon, ahol többek között a gyorshajtókra figyelnek.