Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

InterCity ütközött autóval Pincehelynél: két halott

MTI, HavariaPress
2006.07.29. 18:53
Egy InterCity vonat személygépkocsival ütközött Pincehelynél szombaton délután. A gépkocsi utasai közül ketten, egy férfi és egy nő meghaltak, holttestüket a Tamási önkéntes tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

A Simontornya és Dombóvár között közlekedő vonat a 61-es főúton, a pincehelyi vasúti átjárónál ütközött a gépjárművel. Az ütközés során további egy ember megsérült, állapota egyelőre nem ismert - tudta meg a HavariaPress. Jelenleg folyik a baleseti helyszínelés és a roncs eltávolítása az útszakaszról. A baleset a vasúti közlekedést nem hátráltatja, a 61-es utat azonban teljes szélességében lezárták.

A vasúti átkelő félsorompóval biztosított, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy működött-e a tilos jelzés - nyilatkozta Mártonné Kasler Sarolta, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az eset egyetlen szemtanúja, egy másik autó vezetője jelenleg sokkos állapotban van. A vonat utasai közül senki nem sérült meg.